Ervaringen anderen

De sessies en workshops evolueren enorm, dus wat geschreven is is in dat moment. Tevens is elke sessie of workshop iedere keer weer anders.
Momenteel onderzoek ik samen meer het nu, het ik en het waarnemen wat is. Ik vertel uit ervaring hoe Zijn voelt, geef inzicht in Zijn in het nu en we Zijn samen, in stilte.

“Een enorme boost van energie”.
Via een heerlijke dans bij een Biodanza-dag kwam ik bij Quirien terecht.

Ze helpt mij los te laten, te vertrouwen en voluit te leven. 
Een sessie met haar is direct heel intens, omdat ze de juiste grip, aandacht en diepgang meegeeft.
Ook zonder woorden kan zij mij deze ervaring bezorgen!
Een enorme boost van energie en tegelijkertijd tóch die basis-rust in mijn lijf brengen is een van haar kwaliteiten..
Ook nog eens een mooie zachte vrouw met humor, een gulle lach en twee benen op de grond.
Ik kan het iedereen aanraden.

Maanden later:
Het lijkt alsof mijn ogen geopend werden en ikzelf weer zichtbaar was, terwijl ik mij niet bewust was van mijn ‘verstoppen’.

Ook lijkt het of sindsdien alles lukt.
Rust als ik rust wil hebben en energie en drukte als ik daarom vraag.

“In nog geen uur had ze me weer in balans”.
Al toen ik wist dat ik naar Quirien zou gaan, voelde ik me beter. Ze heeft een vrolijke lach en een rustgevende praktijkruimte. Ik kreeg thee van haar en ze liet een tinkelend geluidje klinken, zacht en aangenaam. Ik sloot mijn ogen en zij leidde me op weg met een paar gerichte vragen:
Wat wil ik? Balans, dat wil ik.
We gingen op zoek naar wat dat precies is. Het is mijn kracht, mijn kern, mijn midden. Het voelt onafhankelijk en sterk.
Waar in mijn lichaam voel ik dat? Op die vraag opende zich als het ware een plaatsje, tussen mijn ribben. Het leek of van daaruit een straal zich vormde, recht naar de aarde, via mijn stuitje en mijn voeten. Dat is aarding, dat voelt vertrouwd. Dit miste ik en nu kan ik het weer omarmen.
En er was nog meer wat ontstond die ochtend. Een beschermende kom vulde de ruimte achter mij en wiegde me. Een golvende paarlemoeren kom, zachtroze en poederig. Van hieruit zie en overzie ik de wereld, met een ruime blik. Fijn, zoveel licht en ruimte.
In een tijdspanne van enkele minuten had ze me al zo diep in mijzelf. In nog geen uur had ze me weer in balans. Dit is iets om thuis her te beleven, om te koesteren. Dank je, lieve Quirien!!

“Ik kan nu degene zijn waarvoor ik geboren ben”.
Op sinterklaasochtend heb ik een hele mooie ervaring gehad. Ik had een blokkade en die werd door haar healing weggenomen.
We gingen samen in een soort vorm van meditatie en ze zong voor me. Ze gaf uiting aan een blokkade die in mij zat. Daarna zag ik prachtige beelden en voelde kracht. Vervolgens ben ik meerdere levens doorgegaan en ervoer vrijheid.

Dankzij haar prachtige methode om blokkades van anderen te kunnen overnemen en uiting te geven. De conclusie was dat ik nu degene kan zijn waarvoor ik geboren ben. Ik ben terug bij mijZelf en dat voelt als een feestje!
De dagen erna heb ik nog het gevoel gehad een soort reset te hebben ondergaan.

Nu kan ik meer mezelf zijn in mijn relaties met anderen. Ik hoef me niet meer te bewijzen of schuldig te voelen. Hierdoor kan mijn liefde beter stromen naar mijn kinderen en mijn man. Ook de relatie met mijn moeder ben ik met hele andere ogen gaan zien. Mijn hart staat meer open.
Door mezelf weer in mijn eigen waarde te zien, kan ik anderen beter in hun waarde laten.

Graag deel ik deze indrukwekkende ervaring met jullie om te laten weten wat er mogelijk is in deze healingsvorm.
Zijn wie je werkelijk bent. Wat is er nou mooier dan dat?

“Ik zie steeds een soort van draaikolk in een blauwige kleur naar boven kolken”.
Tijdens een sessie zink ik met gesloten ogen naar diep in mezelf. Quirien begeleidt dit met wat helpende zinnetjes en woorden, klanken van een windgong en ademhaling.

In een staat van totale ontspanning zie ik steeds een soort van draaikolk in een blauwige kleur naar boven kolken met in het midden een lichtgevende warme kleur oranje-rood. Telkens weer wordt dit oranje-rood door een soort zwarte inktvlek weer naar onderen gedrukt. Alsof de mooie kleur niet vrijgelaten mag of kan worden. Ik voel tijdens deze kleurervaring helemaal niets. Ik observeer het alleen maar als het ware.

Als ik mijn ogen weer opendoe en Quirien aankijk voel ik een heftig verdriet van iets van binnen in mij opborrelen. Ik kan het niet omschrijven. Voel het alleen maar. Terwijl ik Quirien aan blijf kijken en zij mij, ontstaat er een soort vacuüm tussen ons. Ik voel me meegezogen worden in haar (grote) pupillen.

Na een tijdje zie ik dat er bij Quirien ook emotie ontstaat. Haar mimiek verandert en ze knikt begrijpend. Alsof ze wéét wat er in mij omgaat en dat het goed is om los te laten.
Op dat moment voel ik dat datgene wat zo verdrietig deed voelen, oplost en gewoon verdwijnt. Een heel bijzondere ervaring!

“Een energiestroom van mijn heiligbeen tot aan mijn kruin”.
Ik heb een aantal sessies bij Quirien gevolgd en ik kan zeggen dat ze allemaal verschillend zijn, en allemaal bijzonder.

Zo ervoer ik eens, nadat we waren gaan zitten en ons concentreerden op onze ademhaling, een enorme ruimte in mijzelf. Mijn ademhaling verdiepte zich en mijn borstkas en longen leken zich uit te zetten en te verbreden. Dat gaf lichamelijk een prettige sensatie en ook mentaal: mijn geest werd er helderder door.

Een andere keer ontwaarde ik een innerlijk licht, alsof de zon door mijn gesloten ogen scheen en mij van binnen verlichtte. Ik voelde een duidelijke energiestroom van mijn heiligbeen tot aan mijn kruin en ik voelde mij enerzijds sterk verbonden met de aarde en anderzijds met het universum.

Wat me aan alle sessies tot nu toe opvalt is de totale ontspanning die over me heen komt. Daarnaast ervaar ik heel bewust verbondenheid met mijzelf en met het leven. Dit komt als vanzelf over me. Het enige wat we doen is in alle rust bij elkaar zitten en ons concentreren op onze ademhaling. Wat op dat moment wil gebeuren, gebeurt.

Al deze ervaringen heb ik met me meegenomen. Naast dat ze me op de dag zelf een aanhoudend licht en blij gevoel gaven, merk ik dat ze me op de langere termijn een completer mens maken, met meer compassie naar mezelf en de wereld om me heen.

“Een heftig item door al mijn levens helpt ze transformeren“.
De sessie die ik met Quirien heb gehad heb ik als zeer bijzonder ervaren. Met een enorme blokkade in mijn nek, keel en schouders ging ik de sessie in. De blokkade wordt via haar getransformeerd, door geluid en bewegingen in het lichaam, zang en door haar heen kwam zeer duidelijk een buitenaardse energie.

Het is echt een onconventionele sessie die ze geeft, nog nooit zoiets meegemaakt. Ja natuurlijk vond mijn mind het even vreemd, maar ik voelde al snel dat de blokkade afnam en er inzichten binnen kwamen.

De liefdevolle aanwezigheid van Quirien, haar talent om o.a. overtuigingen te transformeren en haar drive om vanuit het hart anderen te helpen maken haar tot een bijzondere healer. Tegelijkertijd is ze een kanaal voor andere liefdevolle wezens!
Ze heeft me geholpen om een heftig item wat door al mijn vorige levens en dit leven als een rode draad heen liep te transformeren!

Maanden erna: af en toe voel ik het item, dat door al mijn levens speelde, nog wel eens passeren en zie het voor wat het Is.

_DSC0477

160616_Evenement_317_Ruud_Quirien_Richard

_DSC0531

_DSC0512

Deel je SamenZijn ervaring


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht